Adressen in Nederland op huisnummerniveau

DataPost heeft gedurende de ontwikkeling van haar data-applicaties veel kennis en ervaring opgedaan met het op maat maken en toepassen van direct mail adressenbestand. De datasets die wij gebruiken voor onze applicaties komen oorspronkelijk van het BAG, de Basisregistratie Adressen en Gebouwen. Gemeenten en overheid zijn bronhouders van de BAG. Zij zijn verantwoordelijk voor het opnemen van de juiste en meest actuele gegevens in de BAG en voor de kwaliteit ervan.
DataPost heeft deze open source datagegevens aangepast en vereenvoudigd voor haar eigen applicaties. Tevens zijn deze datasets ook beschikbaar voor klanten. Bent u op zoek naar kant-en-klare datasets voor adressen en postcodes voor Direct mail doeleinden? Bekijk dan onderstaande dataset Adressen op Huisnummerniveau.

 

Dataset Adressen Nederland op Huisnummerniveau | Bestel in webwinkel KilometerafstandenDirect mail adressenbestand
9.228.729 records | Geactualiseerd per 01-01-2021 | Prijs: € 99,95 | CSV-bestand 654 MB

De dataset Adressen op Huisnummerniveau bevat ruim 9.2 miljoen adressen en huisnummers in Nederland. Tevens wordt meegeleverd de bijbehorende 6PP postcodes, plaatsnamen, gemeentes en provincies. De bron van deze dataset is het BAG-register.

 

download  Download de dataset: Adressen Nederland op Huisnummerniveau
download  Bekijk een voorbeeld van deze dataset: Sample Adressen op Huisnummerniveau